Toborzás


Hölgyeim és Uraim! Itt a nagyszerű lehetőség, hogy felszálljatok rakétaként száguldó űrhajónk pilótafülkéjébe és ti hozzátok el a képregények új hullámát az oldalra! Az oldal tagjai garantáltan jól fognak szórakozni és csak megfelelő lelkesedés a feltétel! 


Alap követelmény minden posztra: 


- Alapszinten értsen a számítógéphez (pl. mi az a doc vagy txt). 
- Legyen fix elérhetősége, ahol hetente 1-2x be tud csekkolni, hogy: jé megvagyok! (mail, skype, facebook)
- Legyen ideje arra, amit bevállalt, persze nem egyben, hanem részletenként, ahogy megegyezünk, de ne legyen elakadásjelző háromszög a projekteknél.  

Nos, kb ennyi lenne az alapkövetelmény, az AllComics Iskola a következő szolgáltatásokat nyújtja:

- Beíró betanítás alapszintig, utána kérés esetén tippek, trükkök és saját stílus kifejlesztése! (Alapszintben nincsenek benne az extrém feliratok, de minden más igen!)
- Fordítók eligazítása, mibe fordítson, hogy érdemes, hova küldje/írja a szöveget stb.
- Lektorok eligazítása, honnan kapja a munkát, mi az a lektorálás stb...
- Illetve minden kategóriához fullextrás felmérés társul, hogy lássuk, hogy tényleg attól döglik a légy, amitől.


Akkor jöjjenek posztjaink! Természetesen lehet variálni őket, ha jelentkezel, egyet minimum illik választani.


- Fordító: alapjáraton angol (persze egyéb nyelvből jeleskedők is jöhetnek pl.: francia, olasz, német, illetve mindenki, aki olyan nyelvből tud, ahonnan tud képregényt fordítani) nyelvből lekommunikálni a dolgokat magyarra, érdemes helyesen írni, illetve magyarosan fogalmazni, de a lelkesedés mindenképp szükséges.
- Beíró: alapszintű Photoshop vagy egyéb képszerkesztő használata, szüksége esetén betanítás, lényegében csak lelkesnek kell lenni és figyelni kell.
- Lektor: Magyar tudás, hogy a lelkes fordítók még lelkesebb munkáit ki tudjad javítani, magyartalan szövegek átfogalmazása, helyesírási hibák kijavítása, nevek/helyszínek/tárgyak neveinek lecsekkolása.

Hol lehet jelentkezni?


a, allcteamKUKACgmailPONTcom
b, esetleg chatbox, ha, nem vagy szégyenlős

Elvárások még:


A jelentkezni kívánt személy legyen lelkes, tartsa a szavát és ne legyen közveszélyes bérgyilkonc, aki ártatlan honosítókat gyilkolászik le pusztán poénból. Utóbbi nagyon fontos. Ja, nem árt szeretni a képregényeket, valamint változatos étvággyal rendelkezni a képregények széles tárháza terén.

CSATLAKOZZ! MINDEN ELLENÁLLÁS HASZTALAN!

Megjegyzések